Termeni si conditii

Detaliile companiei:

DD BEAUTYBITE TRADE SRL

CUI 43344172

J12/3812/2020

400650, Cluj-Napoca, Romania

Cum Comand?

Comenzile se fac direct pe site prin formularul de comenzi.

Livrarea produselor

Produsele se livreaza in Romania prin curier. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului.

Garantii

Produsele noastre nu beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile. Garantam ca produsele comercializate de beautybite.ro sunt produse originale. Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare si se refera la o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat sa le vanda. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala, care poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris pe e-mail , la adresa office@beautybite.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1). Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);

2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e);

Astfel, produsele cosmetice si de igiena returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare sau sigiliul, daca acesta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichetele intacte si toate documentele originale care le-au insotit (ex: instructiunile de utilizare).

Costul returului va fi suportat de client, iar coletul va fi verificat pentru a se certifica faptul ca starea produselor returnate este la fel cu cea a produselor livrate. in cazul in care acest lucru nu se intampla, returul va fi refuzat.

Conform legii, beautybite.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate (exceptand taxele de transport) in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de client pentru comenzile care au avut plata la livrare sau prin transfer bancar iar sau pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Factura electronica

Citind termenii si conditiile ati fost de acord cu emiterea facturii aferente comenzii exclusiv in format electronic, aceasta urmand a fi livrata pe adresa de e-mail din comanda sau in contul dumneavoastra.

Dispozitii finale

beautybite.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.